Hengelsport

Bij “Hengelsportzaak v d Meer V.O.F.” vindt u alles op het gebied van Hengelsport. Wij, de eigenaren Sake- en Tsjikke v d Meer, zijn al ruim 25 -jaar een begrip in de Hengelsport.Je kunt bij ons alles vinden voor de snoek- en snoekbaarsvisserij evenals voor de forel- en karpervisserij. Met name voor de wedstrijdvisserij is er een ruim assortiment. Mijn echtgenote Tsjikke, die in de loop der jaren ook zeer deskundig is geworden in de Hengelsport, en ik garanderen u uitstekende service en kwaliteit.

Onze eigen lokaasmengsels en de altijd verse maden en casters hebben een grote bekendheid binnen de hengelsportwereld. Gebruik hiervan heeft al tot vele successen geleid. Het eigen wedstrijdteam van Hengelsport van der Meer v.o.f. team Evezet-van der Meer evenals ikzelf zijn mede daardoor meerdere keren Fries kampioen geworden!

In onze winkel aan de Tillebuorren 26 in Kootstertille vindt u alles wat u op het gebied van de hengelsport nodig hebt. U vindt er alles voor het vissen op witvis, snoek en snoekbaars, karper en forelvisserij.

Als u bij ons langskomt staan wij u graag terzijde met vakkundig advies over materiaal en voer. Wij zijn pas tevreden als ú tevreden bent!

Met Hengelsport Groet,
Sake v d Meer